Vill du som krögare vara med och utveckla Söderslätts GK? Golfpärlan på den Skånska Slätten.

Publicerat: 2022-09-05 - 14:20 - Skrivet av Mikael Andersson

Inför säsongen 2023 söker Söderslätts Golfklubb en ny krögare som vill vara med och utveckla denna pärla. För rätt person erbjuder vi goda möjligheter att driva en restaurang i ett bra område till förmånliga villkor. Är du den vi söker?

Restaurangen på Söderslätts Golfklubb har bra läge med endast 15 kilometer från Malmö och 3 kilometer från Vellinge, fina lokaler och kioskverksamhet vid hål 9.
Tusentals golfspelare besöker oss varje år, men vi ser gärna att vår nya krögare attraherar många fler gäster än bara dessa grupper till vår anläggning.
Förutom golfklubbens medlemmar och gäster har du möjlighet att locka lunchgäster från bland annat Vellinge.
Du driver restaurangen i egen regi och vi önskar att du satsar på ett väl fungerande mat- och dryckeserbjudande av god kvalitet.
Helt enkelt en attraktiv meny som utöver att erbjuda medlemmar och gästande spelare mat och dryck även lockar andra målgrupper till restaurangen.
Vi ser restaurangen som en mötesplats för medlemmar och gäster för lunch, à la carte, lättare rätter eller en fika.
För att lyckas är vi övertygade om att det krävs en kombination av restaurangkunnande och entreprenörskap. Du behöver inte vara golfare själv, men behöver förstå en golfklubbs behov av ett fungerande kök alla dagar i veckan.
Huvudsäsongen för klubben infaller under mars-oktober, men banan är öppen så länge vädret tillåter, oftast året runt.
Restaurangen skall vara öppet minimum under mars till oktober, men det är fritt fram för restauratören att även hålla öppet resten av året för exempelvis lunch, catering och julbord. Vi tror att möjligheterna till catering och annat är väldigt stor i ett område med många företag och boende.
Klubben kommer att vara en stor kund till dig och under huvudsäsongen arrangeras ett antal tävlingar och andra evenemang som kräver att du ibland skall kunna servera lunch till stora sällskap.
Naturligtvis är du som person positiv och social. Vi värdesätter förmågan att entusiasmera och skapa trivsel bland våra medlemmar och gäster samt vilja att leverera högsta möjliga service tillsammans med medarbetarna.
Vi söker helt enkelt en krögare som i team med klubben vill vara med att skapa en anläggning att trivas på och att längta till.
Klubben har ett ökande medlemsantal och allt fler gästande spelare och ligger i en expanderande omgivning.
För dig med engagemang och flexibilitet ser vi goda möjligheter för att utveckla din verksamhet.
Klubben är öppen för nya lösningar för att ha en attraktiv restaurang med nöjda medlemmar och gäster.
Välkommen med en presentation av dig och hur du tänker dig din verksamhet via email senast den 31 december.
Vi kommer under hela perioden träffa sökande och kan komma till beslut och avtal innan den 31 december.

Kontaktperson i ärendet är vår klubbchefen Johnny Neldeborn telefon 0733-497380 eller e-post johnny@sslgk.se

För mer information om klubben, besök vår hemsida www.soderslattsgk.com