Vi finns till för dig!

Medlemskommittén finns till för dig som är medlem i Söderslätts GK. Vi vill att du ska trivas i klubben och därför genomför vi olika arrangemang som vi hoppas ska passa alla medlemmar, gamla som unga, låga som höga handicap. 

Välkomna alla och kom gärna med ris och ros och egna idéer! Våra kontaktuppgifter finns längre ner på sidan.

Tänk på att hålla ordentliga avstånd när du träffar dina golfvänner! Tvätta och sprita händerna ofta och stanna hemma om du inte känner dig riktigt frisk!

Regelvandring
Under sommaren genomförde Medlemskommittén en enklare typ av regelvandring ute på banan, vi tog upp de vanligaste reglerna och golfetiketterna ute på plats.
Vi hade både gamla och nya medlemmar som vandrade med från hål 1-3. Detta är något som vi kommer att fortsätta med under 2023 och detta vid minst tre tillfällen med start under våren.
Så om du vill få en enklare genomgång och uppfräschning av de enkla reglerna så håll utkik efter inbjudan som kommer ut under våren.

Sunday Open
Varje söndag eftermiddag från mitten av maj till mitten av september har vi haft förbokade tider för alla som velat gå en runda med ”nya” spelkompisar.
Beroende på väder och vind har vi fyllt allt från 1 till 4 bollar som gått ut för en trevlig runda tillsammans. Vissa har gått 18-hål andra 9-hål allt utifrån dagsform och vi har varit allt från nybörjare till vana golfspelare.
I år har vi, efter önskemål från spelare, förlängt Sunday Open säsongen två veckor in i september.

Vi i vill bli fler i Medlemskommittén.
Vi söker dig som har tid, lust och intresse av att engagera sig lite mer i vår fina golfklubb tillsammans med oss övriga i Medlemskommittén.
Vi träffas 4-5 gånger per år för att planera aktiviteter och diskutera idéer kring hur vi ska göra Söderslätts GK ännu mer trivsam och attraktiv för alla medlemmar.
Utöver våra möten hjälps vi också åt att genomföra våra aktiviteter.
Vi ser fram emot att träffa er alla ute på banan och i klubbhuset.

Hälsningar från Medlemskommittén