Grönt kort - vad är det?

Det Gröna Kortet är ditt bevis på att du kan spela golf på ett säkert sätt och att du kan ta dig runt på en bana med en tillräcklig spelstandard. Men ett grönt kort är så mycket mer - det är din start på en spännande och härlig tillvaro som golfare.

Erbjudande 2024

Grönt kort och fritt spel på Söderslätts Golfklubb året ut kostar nu 3 350 kr för senior och 2 900 kr för junior.  Du tränar individuellt  på tider som passar dig. Vill du kan du boka tillsammans med en vän. Teori ingår.

Köp inga egna klubbor direkt eftersom din sving utvecklas - du lånar klubbor av oss i början. Vi hjälper dig med vilka klubbor du behöver och vi har prisvärda nybörjarpaket i shopen.

Kontakta oss i shopen och boka in en tid för första lektionen.

Vi vill lära dig spela golf.

Grönt kort innebär att man kan börja spela golf på de flesta banor. Vi tycker inte att de räcker - vi vill göra dig till golfare och lära dig att spela golf. Givetvis innefattar denna utbildning även ett grönt kort. Ta ditt kort tillsammans med en välutbildad instruktör som ser till att du får en bra start i ditt nya golfliv. Du ska inte bara ha ett Grönt kort - du ska bli golfare också!

Kontakta oss i shopen så bokar vi in en tid och startar ditt nya golfliv.