Säsongens första SUNDAY OPEN är söndagen den 9 maj. Därefter träffas vi varje söndag (med några undantag) fram till slutet på augusti. Håll koll på kalendern! Där ser du om SUNDAY OPEN är inställd eller startar på annan tid än den vanliga.

Träning med Agust
De två första söndagarna erbjuds du att inleda med 30 minuters träning för Agust. Du måste föranmäla dig till Agust och deltagarantalet är maximerat till 8 st. Kostnad 70 kr/person. Träningen startar kl 13.00

SUNDAY OPEN - 9 eller 18 hål
Vi samlas senast 13.30 utanför shopen. Någon av oss från Medlemskommittén kommer att finnas där för att ta emot dig och notera ditt namn, hcp och om du vill spela 9 eller 18 hål. 

Därefter fördelar vi bollarna utifrån hur många deltagare vi är. Vi har reserverat 4 tider varje söndag. Första bollen går ut kl 14.00 och sista kl 14.30. Passa på att nyttja tiden till uppvärmning och träning innan du går ut! Eller varför inte ta en kopp kaffe i restaurangen i väntan på din tid!

Du behöver inte anmäla dig i förväg men alla som deltar måste ankomstanmälas precis som vanligt. Du som är vardagsmedlem betalar reducerad greenfee, 200 kr.

Regnar det så ställer vi in.

Tänk på att hålla ordentliga avstånd och känner du dig krasslig så stannar du naturligtvis hemma!

Har du frågor, kontakta:

Peter Wenell, 0704-57 03 53