Utvecklas som golfare - boka en lektion

Alla kurser och lektioner bokas i shopen eller via telefon 040-429680.

Vi ger lektioner individuellt eller i grupp och efter dina/era önskemål. Du/ni bestämmer lektionernas innehåll och vad ni vill förbättra och lära mer om.

Våra kurser och lektioner är givetvis öppna för alla, medlemmar och icke-medlemmar, oavsett förkunskaper.

Boka ett lektionspaket

För dig som vill arbeta lite mer regelbundet med din golfträning - välj ett av våra lektionspaket.

Vi brinner för att göra dig till en bättre golfspelare - på alla sätt och utan kompromisser. Är du osäker på vilket lektionspaket du ska välja - Boka en tid så diskuterar vi efter den hur vi lägger upp din fortsatta träning. Välkommen att ta din golf till nästa steg oavsett erfarenhet och handikapp.

Läs om våra lektioner

Gå en av våra populära kurser

Våra kurer är mycket populära och brukar bli fullbokade snabbt.

Datum för kurser i grupp kommer löpande under året. Datum annonseras på shopens hemsida, på klubben och via nyhetsbrev. (Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här). Anmälan till kurser görs i shopen eller via telefon 040-429680.

Det är roligt att träna tillsammans i grupp under en kurs och som en bonus får du möjlighet att lära känna andra golfare. 

Kom igång kurs

Bästa sättet att komma igång på våren och starta säsongen rätt. Vi går igenom sving, puttning, chippning, pitchning och bunkerslag. Lektionen ges i grupper om 6 personer och vi träffas vid två tillfällen - 2 timmar per gång.

Pris: 900:

Närspelskurs

När säsongen har kommit igång börjar vi finjustera vårt närspel. Här finns det mycket slag att spara under en rond. Lektionen ges i grupper om 6 personer och under 4 timmar vid ett tillfälle (med en liten paus i mitten) arbetar vi med puttning, chippning, pitchning och bunkerslag.

Pris: 900: