Våra tränare

Utveckla din golf tillsammans med oss. Våra välutbildade instruktörer Agust och Lars brinner för att göra dig till en bättre golfspelare - på alla sätt och utan kompromisser.

Head Professional - Agust Arinbjarnarson

Jag började min tränarbana 1990 efter några års satsning på den egna spelarkarriären då jag började som juniortränare på Marks Golfklubb. Jag gick tränarutbildningen HTU (Högre tränarutbildning) 1991-92. Därefter arbetade jag som tränare på Skepparslövs Golfklubb innan jag kom till Söderslätt som headpro 1992.

Genom åren har jag vidareutbildat mig inom golfen på flera kurser när det gäller svingteknik, närspel och den mentala sidan av golfen. 

På Söderslätts Golfklubb har jag haft hand om alla typer av golfare nybörjare, etablerade golfare, juniorer och elitspelare. Jag tycker det är lika roligt att jobba med alla.

Att se en golfare utvecklas är en stor tillfredsställelse och min största drivkraft.

Vi ses på klubben,

Med vänlig hälsning, Agust

 

Agust Arinbjarnarson

Agust Arinbjarnarson

Club Professional - Lars Johansson

Mitt namn är Lars Johansson jag är 54 år och kommer från Hultsfred i Småland där jag bor med min sambo och två döttrar.

Från och med säsongen 2020 arbetar jag som assistent till Agust hos Er på Söderslätts Gk. Tidigare har jag i 2 år jobbat som Pro på Möre Gk, jag har även sedan jag började min karriär som golftränare 2011 varit Pro på Ramkvilla Gk, Mora Gk och Hökensås Gk.

Jag gick TAU våren 2008 och började samma höst tränarutbildningen TU som jag blev klar med i mars 2011. Jag har även utbildningar som LUU och LUB med i bagaget.

Min egen golfkarriär började för över 35 år sedan.

Min golffilosofi går ut på alla kan spela golf, utefter sina förutsättningar  min del i det hela är att hjälpa till med utbildning. En runda på golfbanan ska vara så mycket mer än bara ett bra slag på banan.

Jag som person är en öppen och ärlig människa. Jag vet vad jag vill och oftast ser jag vägen dit som en möjlighet inte ett hinder. Jag har lätt för att engagera andra och är framåtsträvande i mitt arbete. 

Vi ses på klubben,

Med vänlig hälsning, Lars